Giriş yapmadınız.

dervis *

Misafir

1

Friday, February 3rd 2012, 10:19am

03.02.2012 / Cuma'mız Mübarek Olsun

Rahman ve Rahim Olan Allah'ın adıyla... "dualarının sonu da: "Gerçekten, hamd alemlerin Rabbi olan Allah'ındır."Yunus Süresi 10. ayet "Ey iman edenler! Siz de ona salat edin ve tam bir içtenlikle selam verin.” (Ahzab56) Allahümme salli ala muhammedin ve enzilhül münzelel mugarrabe minke yevmel kıya-meh. Günlerden Cuma'nın rüzgarı eser İlahi, yanmak arzusuyla yanan bu yüreklerde... Bugün Cumadır ve bizler biliriz ki Yine dua kapıları bize ebedî açıktır. Gaflette olup dua kapılarına sırtını dönenlerden eyleme Ya Rabbi.. Sana sırtını dönme gafletinde bulununanları affet Lutfet Allahîm ki bizler Sen istemezsen Sen sevmesen varacağımız başka makam olmadığına iman ettik. İnandikki Sen'sin yüreğimizdeki acıları dindiren Ve bu acıları Sen'sin bu günahkâRlara ders olmaları için gönderen Bilirizki Sen(c.c) kullarına yüklenemiyecekleri yükü vermezsin yada onlara yüklenecekleri genişlikte omuz verirsin Biz İnandık ve yalnız SANA(c.c) güvendik... Cumalarımız hürmetine affet Allahîm âmin.. âmin.. âmin..

Reklamcı

Misafir

Reklam

yaren-34

İnsanı ateş değil. kendi gafleti yakar: Herkeste kusur görür:kendine körbakar...Neye nasıl bakarsan o da sana öyle bakar. (H.z Mevlana.)

Meslek: ;Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim. Alnıma rahmetinin nefhasını bırak ey Rabbim. Kalbime En Sevgili'nin aşkını bırak ey Rabbim. Secdemden dirilt beni. Secdemde öldür beni. Secdemde durult beni. Secdemde dogrult beni.

Seviye: 48 [?]

Tecrübe: 7,631,876

Sonraki Seviye: 8,476,240

• Özel mesaj gönder

2

Friday, February 3rd 2012, 10:51am

:amin aro
sizinde Cuma'nız Mübarek Olsun Emeğinize sağlık

Hilkati nur

Orta Düzey

Seviye: 39 [?]

Tecrübe: 1,469,170

Sonraki Seviye: 1,757,916

• Özel mesaj gönder

3

Friday, February 3rd 2012, 1:43pm

Cumanız ve kandiliniz mübarek olsun.
Her şeyin hayırlısı olsun.
Dualarınız kabul olsun inşaallah.

Reklamcı

Misafir

Reklam

ahmet-acar

Orta Düzey

Meslek: nefis toprak olmaktır ha ayağının altında olmaktır

Seviye: 21 [?]

Tecrübe: 35,934

Sonraki Seviye: 38,246

• Özel mesaj gönder

4

Friday, February 3rd 2012, 7:48pm

cumle ummeti muhammedin ve sizin de cumanız ve mevlid kandilinız mubarek olsun

dervis *

Misafir

5

Friday, February 3rd 2012, 7:52pm

Mevlid Kandili Tebrikleriniz İçin Tıklayınız...