Giriş yapmadınız.

dervis *

Misafir

1

Tuesday, September 8th 2009, 9:28pm

''Ey Uyumaya Niyetlenen Kimse''

Ey uyumaya niyetlenen kimse, yatağına uzandığın zaman şöyle de: “Allahım nefsimi Sana teslim ettim, bütün benliğimle Sana yöneldim; işlerimi Sana emanet ettim, sırtımı Senin kudretine dayadım. Senin rahmetinden ümitvârım, gazabından da korkuyorum. Senin dergahından başka ne iltica edilecek bir yer var, ne de güvenilir bir mekan; Senin merhametine sığınıyor ve Senden eman diliyorum.. diliyor ve indirdiğin Kitab’a, gönderdiğin Peygamber’e (aleyhissalâtu vesselâm) imanımı ikrar ediyorum.”

Şayet bunu okuduğun gece ölecek olursan fıtrat üzere (mü’mince) ölmüş olursun; eğer sabaha erersen, hayır bulursun.

[Buhârî, Daavât 7,9; Tevhid 34; Müslim, Zikr 56, (2710); Tirmizî, Daavât 76, (3391)]

Reklamcı

Misafir

Reklam

Seviye: 50 [?]

Tecrübe: 10,278,247

Sonraki Seviye: 11,777,899

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, September 8th 2009, 9:40pm

Ynt: ''Ey Uyumaya Niyetlenen Kimse''

“Allahım nefsimi Sana teslim ettim, bütün benliğimle Sana yöneldim; işlerimi Sana emanet ettim, sırtımı Senin kudretine dayadım. Senin rahmetinden ümitvârım, gazabından da korkuyorum. Senin dergahından başka ne iltica edilecek bir yer var, ne de güvenilir bir mekan; Senin merhametine sığınıyor ve Senden eman diliyorum.. diliyor ve indirdiğin Kitab’a, gönderdiğin Peygamber’e (aleyhissalâtu vesselâm) imanımı ikrar ediyorum.”
:amin :amin :amin
Allah.cc. razı olsun
selam ve dua ile.

PHP kaynak kodu

1

'' ALLAH C.C İLMİNE MUHTAC EL FAKİR ''

xxtebessumxx

Profesyonel

Seviye: 39 [?]

Tecrübe: 1,522,725

Sonraki Seviye: 1,757,916

• Özel mesaj gönder

3

Wednesday, September 9th 2009, 2:09am

Alıntı sahibi ""dervis *""

Ey uyumaya niyetlenen kimse, yatağına uzandığın zaman şöyle de: “Allahım nefsimi Sana teslim ettim, bütün benliğimle Sana yöneldim; işlerimi Sana emanet ettim, sırtımı Senin kudretine dayadım. Senin rahmetinden ümitvârım, gazabından da korkuyorum. Senin dergahından başka ne iltica edilecek bir yer var, ne de güvenilir bir mekan; Senin merhametine sığınıyor ve Senden eman diliyorum.. diliyor ve indirdiğin Kitab’a, gönderdiğin Peygamber’e (aleyhissalâtu vesselâm) imanımı ikrar ediyorum.”

Şayet bunu okuduğun gece ölecek olursan fıtrat üzere (mü’mince) ölmüş olursun; eğer sabaha erersen, hayır bulursun.

[Buhârî, Daavât 7,9; Tevhid 34; Müslim, Zikr 56, (2710); Tirmizî, Daavât 76, (3391)]

[glow=red,2,300]
Allah Celle Celâluhu razı olsun kardeşim eline sağlık inşâallah selam ve dua ile
[/glow]

DaimA GülümsE ~_~

Reklamcı

Misafir

Reklam

Seviye: 23 [?]

Tecrübe: 52,124

Sonraki Seviye: 62,494

• Özel mesaj gönder

4

Wednesday, September 9th 2009, 4:37am

:amin :amin :amin aro

sübhan_gülü

Profesyonel

Konum: YA RAB; belayı aşk ile kıl aşina beni bir dem belâ-yı Aşktan etme cüda beni gittikçe hüsnün eyle ziy

Seviye: 36 [?]

Tecrübe: 943,788

Sonraki Seviye: 1,000,000

• Özel mesaj gönder

5

Wednesday, September 9th 2009, 11:14am

Amin Amin Amin...
Rabb-i Zülcelal razı olsun...
çok güzel bir dua :(( Rabb-im bizleri kendinisine layık kul eylesin hazerti muhammed sallallahu aleyhiveseleme layık mümmet eylesin...
Seyrettim âlemin  nokta harfini
Mahlukattan ednâ ben beni buldum
Okudum soldaki rakk u kitabı
Cümleden günahkâr ben beni buldum

Reklamcı

Misafir

Reklam

dervis *

Misafir

6

Wednesday, September 9th 2009, 11:19am

:amin :amin

Allah Celle Celâluhu cümlemizden razı olsun inşâallah.

dua ile.

Seviye: 52 [?]

Tecrübe: 14,570,799

Sonraki Seviye: 16,259,327

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, February 8th 2012, 8:12pm

“Allahım nefsimi Sana teslim ettim, bütün benliğimle Sana yöneldim; işlerimi Sana emanet ettim, sırtımı Senin kudretine dayadım. Senin rahmetinden ümitvârım, gazabından da korkuyorum. Senin dergahından başka ne iltica edilecek bir yer var, ne de güvenilir bir mekan; Senin merhametine sığınıyor ve Senden eman diliyorum.. diliyor ve indirdiğin Kitab’a, gönderdiğin Peygamber’e (aleyhissalâtu vesselâm) imanımı ikrar ediyorum.”
Allah.cc. razı olsun
selam ve dua ile.
***  SUSKUNLUĞUMU EN GÜZEL DUA KIL YA RABB! ***

Reklamcı

Misafir

Reklam

Seviye: 46 [?]

Tecrübe: 5,311,672

Sonraki Seviye: 6,058,010

• Özel mesaj gönder

8

Friday, February 10th 2012, 1:02am

Allah.cc. razı olsun
selam ve dua ile.
[flash=]http://www.youtube.com/watch?v=_u2B0jAAJR[/flash]