Giriş yapmadınız.

• Konuyu başlatan "Zeyno-54"

Seviye: 44 [?]

Tecrübe: 3,689,204

Sonraki Seviye: 4,297,834

• Özel mesaj gönder

1

Sunday, January 15th 2006, 10:43pm

hatiralar buraya :)

[schild] hatiralarinizi paylasmak ve tazelemek isterseniz buyrun... buraya ekleyebilirsiniz ..bizlerde okumaktan zevk alacagiz...güzel paylasimlar dilegi ile...[/schild]

Reklamcı

Misafir

Reklam

• Özel mesaj gönder

2

Tuesday, February 7th 2006, 2:56pm

Kimseden ses yok ben baslatayim bari mesela niklerinizin anlami yada ne gibi hatirasi var sizde birde bizim radyo ile nasil tanistiniz ...cevaplari bekliyoruz :D

metin066

Orta Düzey

Seviye: 33 [?]

Tecrübe: 531,904

Sonraki Seviye: 555,345

• Özel mesaj gönder

3

Tuesday, February 7th 2006, 9:19pm

Ben unutamadigim bir hatirami yazayim.Liseye giderken bir rüya görmüstüm.Rüyamda tanidigim bir kadin bizim evde banyonun küvetinde dogum yapiyormuş.Ben kapiyi açtigimda kadin dogum yapmiş.Dogan bebek kiz cocugu olmuş.Bebek dogar dogmaz annesi kucagina almadan melek halini aliyor ve ucarak bana dogru geliyordu.sonra o bebegi ben kucagima aliyordum.İsin enterasan tarafi o kadinin bir kizi vardi ve daha sonra o kadinin kizi ile ben evlendim:D

Kendi nefsini ıslah edemeyen başkasını ıslah edemez, Kendisi hasta olan baskasını tedavi edemez...

Reklamcı

Misafir

Reklam

metin066

Orta Düzey

Seviye: 33 [?]

Tecrübe: 531,904

Sonraki Seviye: 555,345

• Özel mesaj gönder

4

Tuesday, February 7th 2006, 9:47pm

Hatira deyince çenem açildi kendimi tutamadim bir hatira daha yazayim.
Ben çok stresli bir zamanimda nişanlanmiştim.Dükkandan günlük belli bir miktar para biriktirerek altin almistim.Nisanlandiktan sonra nişanlimin annesi komşularindan çekindigi(komsular kendi aralarinda dedi kodu,giybet yapiyorlarmis bu ne cok geliyor diye) icin beni nişanlimla görüstümek istemiyordu.Nisanlimin babasi zaten rahmetli idi.Bir agbisi vardi o' da öss ye hazirlik icin disarda yutta kaliyordu.Nisanlim ve annesi kaliyordu evde.Ben nisanli görmek istiyordum ama annesi buna mani oluyordu.Bu benim cok zuruma gidiyordu ve bir gün cok büyük tartisma olmustu ve güzel bir beddua edip evden ayrilmistim.Bir hafta sonra nisanlim ve kaynanam bize geldikleri aksami evlerine hirsiz girdi.Nisanlim aldigim altinlari üzerine almamis ama Ayet'l-Kürsi okuyarak çehiz sandiginin en altina koymuş.Hirsizlar çehiz sandigini hep boşaltmislar ama altinin üstünde sadece bir tülbent kalmiş ve altinlari görememişler ama Kayannamin tv sini çadip götürmüsler.Tabiki altinlari görmemelerini Ayete'l-Kürsiye bagladim.Daha sonra nisanlim ve kaynanam evde tek kaldiklari icin korktular ve beni eve akşamlari eve çagirdilar mecburiyetten.Komşularin sözlerinden çekinip beni evine istemeyen kaynanam beni bir yil boyunca evinde misafir etmek zorunda kaldi:D

Kendi nefsini ıslah edemeyen başkasını ıslah edemez, Kendisi hasta olan baskasını tedavi edemez...

• Özel mesaj gönder

5

Tuesday, February 7th 2006, 10:16pm

:D :D ayni fikra gibi hatiralariniz var gülmekten öldük esimle ALLAH sizleride güldürsün her daim..hatiralara devam arkadaslar zevkli oluyor okumak... :D :D

Reklamcı

Misafir

Reklam

tuana

Profesyonel

Seviye: 38 [?]

Tecrübe: 1,230,745

Sonraki Seviye: 1,460,206

• Özel mesaj gönder

6

Tuesday, February 7th 2006, 11:45pm

[BLINK][schild]a.r.o metin kardes guzel hatiralarin varmis evet bende güldum zeyno ama kaynanaya boyle yaparsa oda tv sinden oldu.

SELAM VE DUA ILE[/schild][/BLINK]
[negativeimg]http://img254.imageshack.us/img254/6940/allahyarveyardmetsn3ricn6.gif[/negativeimg]

• Özel mesaj gönder

7

Wednesday, February 8th 2006, 8:55am

:D :D :D Ama bak sonunda kaynanada merhamete gelmis ..Bir musibet bin nasihatten iyidir misali... :D :D
Not:KENDIMI O KAYIN-VALIDENIN YERINE KOYDUMDA BIRAN BENDE AYNISI YAPARDIM SANIRIM :D

Reklamcı

Misafir

Reklam

tuana

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

8

Wednesday, February 8th 2006, 10:57am

:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
[negativeimg]http://img254.imageshack.us/img254/6940/allahyarveyardmetsn3ricn6.gif[/negativeimg]

Konum: Dilini Kalem et... Göz yaşını Mürekkep... Bir duyan ve gören var elbet.. Yeterki istemesini bil dua

Seviye: 50 [?]

Tecrübe: 10,846,157

Sonraki Seviye: 11,777,899

• Özel mesaj gönder

9

Wednesday, February 8th 2006, 12:34pm

Alıntı

Original von Zeyno_54
:D :D :D
Not:KENDIMI O KAYIN-VALIDENIN YERINE KOYDUMDA BIRAN BENDE AYNISI YAPARDIM SANIRIM :D

:D :D :D :D :D :D :D :D :D

[CENTER]

Kiminin Bahçesinde ''GÜL''

Kiminin Rüyasında ''GÜL''

Eğer ''GÜL'Ü'' Görmek İstersen

Gözyaşıyla Secdeye BÜKÜL...

Reklamcı

Misafir

Reklam

ebrar83

Orta Düzey

Seviye: 35 [?]

Tecrübe: 721,522

Sonraki Seviye: 824,290

• Özel mesaj gönder

10

Wednesday, February 8th 2006, 2:42pm

Alıntı

ORiJiNAL YAZARI : tuana
[BLINK][schild]a.r.o metin kardes guzel hatiralarin varmis evet bende güldum zeyno ama kaynanaya boyle yaparsa oda tv sinden oldu.

SELAM VE DUA ILE[/schild][/BLINK]

ama bu damatlara fazla güvenilmeye gelmez demekki baksanıza hemen beddua ediyorlar. vahhh anacum 3 tane damadın olacak ...allah herseyin hayırlısını versin
BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM[/SIZE]

tuana

Profesyonel

• Özel mesaj gönder

11

Wednesday, February 8th 2006, 6:30pm

[BLINK]ayyy ebrarim orda haklisin damatin bile hayirlisi onemlidir.bu zamandada zor ama hakkimizda hayirlisi diyelim en iyisi

selam ve dua ile
[/BLINK]

Reklamcı

Misafir

Reklam

hayal-et

Orta Düzey

Seviye: 34 [?]

Tecrübe: 593,352

Sonraki Seviye: 677,567

• Özel mesaj gönder

12

Wednesday, February 8th 2006, 9:50pm

metin abi gerçektende komik bi anı yaşamışın yahu:):):):)

bizim radyoya gelişim bir abla vasıtasula oldu....o vesile oldu buraya gelmem beni getirdi ama kendi kayboldu ortadfan oda ayrı bi mesele:)

allah razı olsun ondan inşallah.......

Seviye: 52 [?]

Tecrübe: 14,571,029

Sonraki Seviye: 16,259,327

• Özel mesaj gönder

13

Tuesday, March 7th 2006, 4:36pm

[glow=royalblue]NE HATIRLAMAK ISTERIM HATIRALARI ANILARI NEDE GERI DONMEK ...
RADYOYLA TANIŞMAM BİR MUSTERİM SAYESİNDE OLDU MSN DEN BİR ARKADASIYLA SOHBET EDERKEN BU RADYOYU TAVSIYE ETMIŞ ONA GIRMIS RADYOYA EMIN ABI SENLIK BIR SITE BULDUM DIYE BAGIRIYOR BANA HAYROLA NE SITESIKI DERKEN BIR BAKTIM ILAHI FALAN HOŞ DEDIM BI DENIYELIM BAKALIM VE SANIRIM 3 GUN OLDU MSN YI BILE ACMIYORUM SITEYI GEZMEKTEN GERCEKTEN GUZEL ŞEYLER YAZMISSINIZ ÖGRENİYORUZ VE BU TARZ YAZILARLADA SIKILMADAN GEZIYORUZ SAGOLUN YAZANLARDAN SITEYI HAZIRLAYANLARDAN MEVLA RAZI OLSUN
[/glow]
***  SUSKUNLUĞUMU EN GÜZEL DUA KIL YA RABB! ***

Reklamcı

Misafir

Reklam

nazlinur

Orta Düzey

Seviye: 32 [?]

Tecrübe: 373,004

Sonraki Seviye: 453,790

• Özel mesaj gönder

14

Tuesday, March 7th 2006, 9:56pm

Herkeze Selamlar..

Bu siteyle nasilmi tanistim :)

Dogrusu önce radyosuyla tanistim... Cok hosuma gitti.
Tanisma olayi bile tesadüf oldu. Flatcastten radyo sitelerine bakiyordum birgün, gözüme carpti bizim-radyo ilahi diye yaziyor...
Bir bakiyim dedim neyin nesi, birde ne bakarsin tam aradigim gibi bir radyo... önceleri garip garip gast olarak sadece dinleyici oldum :)
Bir gün sonrada tesadüf üzrine sitesine girdim :) ee durulurmu, hemen bu siteye kayit olmaliyim dedim kendi kendime...
iste ogün bugün dür :) kayitliyim Allaha Sükürler olsun....
radyoya hergün giremesemde, girdigimdede cok huzur buluyorum..

Tekrar,
bu siteye tüm emekleri gecen kardeslerimden Allah RAZI olsun diyorum.....

Saygilarimla....
:] ALLAHIM SEVGINI ve SENI sevenin sevgisini ve SENI SEVMEYE beni yaklastiranin SEVGISINI bana nasip et..

Anonymous

Misafir

15

Friday, April 14th 2006, 4:19pm

yaw benim kaç haftadan beri kafama takıldı

ben normalde ilk anımı buraya yazıyordum bu benim anı nasıl olduda dışarıya gitti??

anlayamadım bir türlü izah edebilir misini,z?

Reklamcı

Misafir

Reklam

Tecrübe: 3,888,771

• Özel mesaj gönder

16

Saturday, June 27th 2009, 6:00pm

Ynt: hatiralar buraya :)

Alıntı sahibi ""EBUCENDEL""

yaw benim kaç haftadan beri kafama takıldı

ben normalde ilk anımı buraya yazıyordum bu benim anı nasıl olduda dışarıya gitti??

anlayamadım bir türlü izah edebilir misini,z?

:D aro :gul

Seviye: 20 [?]

Tecrübe: 27,990

Sonraki Seviye: 29,658

• Özel mesaj gönder

17

Tuesday, August 11th 2009, 10:02pm

selamun aleykum bu sayfayi açana teşekkur ederim.güzel oldu. siteyi keşfim tamamen rastlanti .tabiiki hemen üye oldum.ve devamli gezinmeye çalişiyorum.yazilan hatiralar da güzel inşallah bizlerde paylaşiriz. şimdilik ALLAHA emanet olun.

Reklamcı

Misafir

Reklam

Tecrübe: 3,888,771

• Özel mesaj gönder

18

Wednesday, August 12th 2009, 12:30am

Alıntı sahibi ""Zeyno-54""

[schild] hatiralarinizi paylasmak ve tazelemek isterseniz buyrun... buraya ekleyebilirsiniz ..bizlerde okumaktan zevk alacagiz...güzel paylasimlar dilegi ile...[/schild]
Siz de hatılarala mı karıştınız, özledik ya :agla :gul

vuslat-33

Stajyer

Seviye: 27 [?]

Tecrübe: 136,723

Sonraki Seviye: 157,092

• Özel mesaj gönder

19

Wednesday, December 28th 2011, 3:38am

İLK GELDİĞİM GÜNÜ HAYATIM BOYUNCA UNUTAMAM BİR DİNİ SİTEDE TANIŞMIŞTIK ZEYNOYLA BİR GÜN MSN ADRESİ VERDİ GİRDİM (O ARA PC DENDE HİÇ ANLAMIYORUM)MSN DE EN AZ 10 BAYAN RADYO KURULMUŞ ZEYNO BANA ÖĞRETİYO ALLAK BULLAK OLMUŞTU KAFAM EN SONUNDA GİRMEYİ BAŞARMIŞTIM İLK BAYAN LAR RADYOSUYDU ÇOK GÜZEL PAYLAŞIMLAR YAPMIŞTIK RADYO DOLUP TAŞIYORDU PC YE GİRMEYEN BEN PC DEN ÇIKMAZ OLDUM (O ALIŞKANIK KALDI )ŞİMDİLERDE GÜNDÜZ GİRMESEMDE GECELERİ GİRMEYE ÇALIŞIYORUM İYİKİ VARSINIZ SİZLERİ TANIDIĞIM İÇİN ÇOK MUTLUYUM
NİKİMİ İLK ALDIĞIMDA VUSLAT-33(ONUDA ZEYNO HALLETMİŞTİ ZATEN)33 YAŞIMDI YAŞ OLDU 39 HALA DEİŞMEDİM BENİ MERSİNLİ SANSALARDA HEP İLK NİKİMLE KALICAM BAKALIM KAÇ YIL GEÇECEK OLURYA İLERDE YAŞLANINCA UNUTURUZ BENİM NİKİMLE HEDAPLARIZ.BU ARRADA METİN KARDEŞİM PAYLAŞIMLARIN ÇOK KOMİKKTİ ÇOK GÜLDÜM RABBİMDE SENİ HEP GÜLDÜRSÜN.ZEYNOOOOOOOOOOOOO ÇOCUKLARDAN FIRSAT BULURSAN ARADA BİR RADYOYADA GEL ÖZLEDİK MÜMKÜNSE GECE:)

Reklamcı

Misafir

Reklam

kübra07

Profesyonel

Seviye: 40 [?]

Tecrübe: 1,921,358

Sonraki Seviye: 2,111,327

• Özel mesaj gönder

20

Wednesday, December 28th 2011, 8:09am

SELAMÜN ALEYKÜM