Peygamber (sav) "Allah'a günahsız dillerle dua edin" buyurdu
Efendimizin bu sözünü işiten yanındakilere: "Ey Allah'ın Resulü
bu nasıl mümkün olabilir?" diye sordular
Bunun üzerine efendimiz şöyle buyurdu: "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun
ne de o senin dilinle günah işlemiştir"*.
Allah razıolsun hilkat bacım aminn...
500 Tefriciye Alabilirim
Hz Peygamber (sav) "Allah'a günahsız dillerle dua edin" buyurdu Efendimizin bu sözünü işiten yanındakilere: "Ey Allah'ın Resulü bu nasıl mümkün olabilir?" diye sordular Bunun üzerine efendimiz şöyle buyurdu: "Birbirinize dua edin! Çünkü ne sen onun ne de o senin dilinle günah işlemiştir"*.
ALLAH hepinizden razi olsun amin...

İnsanı ateş değil. kendi gafleti yakar: Herkeste kusur görür:kendine körbakar...Neye nasıl bakarsan o da sana öyle bakar. (H.z Mevlana.)
![]()
![]()
![]()
Meslek: ;Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim. Alnıma rahmetinin nefhasını bırak ey Rabbim. Kalbime En Sevgili'nin aşkını bırak ey Rabbim. Secdemden dirilt beni. Secdemde öldür beni. Secdemde durult beni. Secdemde dogrult beni.
Sen bütün kusur ve noksan sifatlardan münezzehsin, Senden baska Ilah yok ki bize imdat etsin Emân ver bize, emân diliyoruz Bizi Cehennemden kurtar.
Rabbim yar ve yardımcınız olsun
amin amin amin insallah diyoruz yaren bacim , ama kac tefriciye aldigini yazmayi unutmussun galiba
ve aleykümselam. 200 Tefriciye okunmuştur zinnur bacım. Cenab-ı Hak yar ve yardımcıları olsun inşâallah.
dervis kardes insallah amin 500 tanede ben aliyorum bacim
Rabbim bizleri taşiyamiyacağimiz yüklerle afetlerle imtihan etmesin insallah
Amin amin amin. Allah razıolsun kubra bacım![]()
İnsanı ateş değil. kendi gafleti yakar: Herkeste kusur görür:kendine körbakar...Neye nasıl bakarsan o da sana öyle bakar. (H.z Mevlana.)
![]()
![]()
![]()
Meslek: ;Yüzümde secdelerimin izini bırak ey Rabbim. Alnıma rahmetinin nefhasını bırak ey Rabbim. Kalbime En Sevgili'nin aşkını bırak ey Rabbim. Secdemden dirilt beni. Secdemde öldür beni. Secdemde durult beni. Secdemde dogrult beni.
100 tefriciye okunmuştur .
yaren bacım.
Allah hepinizden razı olsun amin...
Ey Rabbimiz! Bizi İslam’dan ve Kur’andan ayırma. Bizi daima sırat-ı müstakimde tut. İslâm nurunu söndürmek isteyenlere fırsat verme. Bizim yüzümüzden insanları helak etme. AMİN ve sallalahu ala seyyidina Muhammedin ve ala alihi ve ashabihi ecmain Velhamdulillahi Rabbil alemin..
ALLAH KABUL ETSiN
amin Allah razıolsun polat abi ama okuyabileceginiz tefriciye sayisini yazmamissiniz? vesselam...
Forum Yazılımı: Burning Board®, WoltLab® GmbH tarafından geliştirilmiştir.