Radyoya Girmek için Tıklayın. Yasal Uyarı Lütfen Dikkatli Okuyun. Hatm-i Şerife Katılmak Cüz Almak için Tıklayın. Radyoya Giremiyorum Sohbete Katılamıyorum Diyenler Yardım Almak İçin Tıklasın. Active-x yüklemek için tıklayın. Tavafulku Kur'an-ı Kerim okumak için tıklayın. Radyo ve Forumda Görevli olan ve olmak isteyen Kardeşlerimiz için Lütfen Tıklayın Okuyun. Radyo Kuralları Lütfen Dikkatli Okuyun.
:::... Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Mesaj Yazmak için Resme Tıklayın ...:::
Sloganımızı Bulmamıza Sende Yardımcı Ol, Tıkla.
:::... EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET ...:::

Gönderen Konu: • Uyulması Zorunlu Radyo Kurallarımız •  (Okunma sayısı 8036 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ßekir

• Genel Yönetici
  • 8.000'den fazla mesajı var.
  • *
  • • Aşk Ölümcül Bir Hûlyadır •
    • :::... Bizim-Radyo ...:::
• Uyulması Zorunlu Radyo Kurallarımız •
« : Ağustos 21, 2008, 08:14:22 ÖS »
Son günlerde kasıtlı olduguna kanaat getirdigimiz bazı davranışlarla karşı karşıyayız bu sebeple bilmeyenlere, duymayanlara, okumadım diyenlere bir hatırlatma babından toparlanmış bir vaziyette kurallarımızı birkezde buraya yazmak icap etti.

Radyodan çizilerek uzaklaştırma sebeplerinden önemli olan birkaçı. (Buraya hulasa edilerek yazılmıştır teferruatını Bizim-Radyo » DJ -Bölümü'nde bulabilirsiniz.)

1- Msn almak Msn vermek (sadece admin msnleri yazılabilir)

2- Site Reklamı Yapmak

3- İzinsiz hatim ve salavat dagıtmak "Yayındaki kardeşimizin müsaadesi alınmalı."

4- (Nick) Kullanıcı ismi site ismi ve msn adresi ile aynı olması.

5- Küfür etmek, sövmek, galiz tabirler kullanmak, saygısızca davranmak.

6- Bayanlara cok ozel sorular sormak yasaktır. "Özel sorular soracak kadar yakın tanınıyorsa iletişimi var demektirki o şekilde iletişim kurulmalı (Telefon, E-mail, MSN, Telgraf vs.)"

Radyomuzda ve sitemizde görev yapan kardeşlerimiz Allah Celle Celâluhu rızası için görev yapmaktadır.

7- Bu görevlerde gönüllülük esastır, yayın yapan kardeşimizin arşivi geniş olmayabilir bu sebeple eserlerin yayınlanması için zorlamaya gidilip sitrese sokulmaması gerekmektedir bunda ısrarlı olmak çizilerek uzaklaştırma sebebidir.

8- Olması hiç uygun olmayan fakat zaman zaman karşılaştıgımız nasıl müslümansın diyerek musluman insanları üzecek derecede MUSLUMANLIK yapanlar çizilir.

9- Kişisel problemler ve husumetlerin radyo ve site aracılıgı ile umuma neşrederek duyuranlar çizilerek uzaklaştırılırlar.

10- Devlet Büyüklerine, Kişi, Din, Dil, Irk, Meshep, Meslek, Meşrep gibi kutsal degerlere hakarete varacak yazışmalar ile siyasi içerikli yazılar yazanlar, uyarılırlar uyarıları dinlememeleri durumunda Çizilerek uzaklaştırılırlar.

RADYOYA GİRİŞ YAPAN OKUSUN OKUMASIN BU KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR

YAYINDA BULUNAN KARDEŞİMİZ YAYININ KONTROLUNDEN MESULDÜR.

Bizim-Radyo Yönetimi
« Son Düzenleme: Haziran 27, 2009, 09:49:02 ÖS Gönderen: ßekir »

Çevrimdışı [HanimAga]

• Alışıyorum
  • *
« Yanıtla #1 : Ağustos 21, 2008, 08:35:55 ÖS »
ALLAH HEPİMİZE HİDAYET SAMİMİYETİ KURALLARA UYMAYİ NESİP ETSİN VE BİZDEN KİBİRİ NEFSİ KİSKANCLİGİ SABİRSİZLİĞİ ALSİN.İNSALLAH
Dünya  üç gündür.Dün,bugün ve yarin.Dün  geçti.yarının gelecegi belli degil,öyleyse bugunun kiymetini bil.

Çevrimdışı Hilkati nur

• Alt kademe
  • *
  • İsim selma nikim misafir dinim islam felsefem insan sevgiyle bakan gözler sevgi eker sevgi biçer güzel söz güzel ahlak en büyük var en büyük devlet gel nefsini sen terbiye sen davet et .....
« Yanıtla #2 : Ağustos 22, 2008, 09:44:10 ÖS »

RESULİ EKREM S.A.V islamı kolay irşad etmedi elbette engeller engelli beyinler nefsi kıskançlıklar kararmış kalpler veya hissi duygularla yapılan sözlü fiili sataşmalar davranışlar olucak ve saire müslüman mücahid ve mücahide olmalı deyilmi hele zama'na karşı iman ve ALLAH aşkı herşeyden herkesten önde tutulurdu eyer ki hakikaten iyi güzel maa'nada bir şeyler sunulacaksa ne mutlu banadaki bu kervana katıldık elbette nefsi hayranlıklar kıskançlıklar kasti davranışlar olucak olur kimse mükemmel deyil ama inşaallah o yolda olma çabasındaysa akibeti yanlız ve yanlız MEVLA bilir neyi hak edersen onu verir kalplerde olanı ancak ve ancak MEVLA bilir siz biz bilemeyiz ben beni bilirim herkeside kendim gibi bilirim o yüzden kimseye sözümüz yok hayırlı nurlu şuurlu olsun yolumuz aydınlık akibet cemaliyle MEVLA olsun aminnn muhabbetle hilkati nur emanet .

Çevrimdışı dervis *

• Yönetici
  • 7.000'den fazla mesajı var.
  • *
  • • Dünya ßir Misafirhanedir •
    • ...::: bizim-radyo :::...
« Yanıtla #3 : Ağustos 23, 2008, 10:10:45 ÖÖ »
[GLOW=blue]Allah cc razı olsun abi.

<<< EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER >>>  

Selam ve dua ile.
[/GLOW]

Mesleğimiz tefekkürdür, şefkattir, aczimizi kusurumuzu bilmektir.
Aynı zamanda aklın idrak etmediği çok hakikatleri kalbin gördüğünü bilmektir. Kalbi işletmektir.

YA BAKİ ENTEL BAKİ.
“İlahi Ente Maksudi“

Çevrimdışı BIR_DUA

• Orta Kademe
  • *
« Yanıtla #4 : Ağustos 29, 2008, 11:07:20 ÖÖ »
Alıntı
ORiJiNAL YAZARI : (cihada-sevdalı)

EDEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER >>>  

Selam ve dua ile.
[/GLOW]
[flash]http://www.bizim-radyo.net/wbb2/birdua.swf[/flash]

Çevrimdışı güle~~hasret!

• Sunucu
  • 2.000'den fazla mesajı var.
  • *
    • http://bizim-radyo.net
« Yanıtla #5 : Ağustos 29, 2008, 11:11:56 ÖÖ »
Alıntı

<<< DEPLE GELEN HÜRMETLE GİDER >>>  

Selam ve dua ile.
[/GLOW]

Çevrimdışı Elmas

• Yeni Üye
  • *
    • http://ruzgargibigecti1.spaces.live.com/
« Yanıtla #6 : Eylül 07, 2008, 06:39:31 ÖS »
SAĞOLUN.BASARILAR DİLERİZ

Çevrimdışı ßekir

• Genel Yönetici
  • 8.000'den fazla mesajı var.
  • *
  • • Aşk Ölümcül Bir Hûlyadır •
    • :::... Bizim-Radyo ...:::
« Yanıtla #7 : Eylül 08, 2008, 01:06:32 ÖÖ »
• AMiN... €cmain ... insââllah... •

Çevrimdışı yaren-34

• Sunucu
  • *
« Yanıtla #8 : Eylül 08, 2008, 08:55:17 ÖÖ »
Alıntı

Selam ve dua ile.
[/GLOW]

Çevrimdışı ~~haslet~~

• Sunucu
  • Alt kademe
  • *
« Yanıtla #9 : Ekim 04, 2008, 06:14:12 ÖS »
Alıntı

Selam ve dua ile.
[/GLOW]

Çevrimdışı Nur hizmetkarı

• Sunucu
  • Vazgeçemem Bizim-Radyodan
  • *
« Yanıtla #10 : Ekim 04, 2008, 06:57:09 ÖS »
MEVLAM RAZI OLSUN SELAM VE DUA İLE...
CEMİL-İ ZÜLCELAL'İN BÜTÜN İSİMLERİ ''ESMAÜ'L-HÜSNA'' TABİR-İ SAMEDANİYESiYLE GÖSTERİYOR Kİ,GÜZELDİRLER.MEVCUDAT İÇİNDE EN LATİF,EN GÜZEL,EN CAMİ AYİNE-İ SAMEDİYET DE HAYATTIR.GÜZELİN AYİNESİ GÜZELDİR.GÜZELİN MEHASİNLERİNİ GÖSTEREN AYİNE GÜZELLEŞİR.O AYİNENİN BAŞINA O GÜZELDEN NE GELSE GÜZEL OLDĞU GİBİ,HAYATIN BAŞINA DAHİ NE GELSE,HAKİKAT NOKTASINDA GÜZELDİR.ÇÜNKÜ,GÜZEL OLAN O ESMAÜ'L-HÜSNANIN GÜZEL NAKIŞLARINI GÖSTERİR

Çevrimdışı ~Nevfel~

• *
  • Irmaklar Neretva'yı kirletemez, su destan yazsa da
« Yanıtla #11 : Ekim 04, 2008, 07:55:33 ÖS »
Alıntı

Selam ve dua ile.
[/GLOW]

Çevrimdışı surgun1975

• *
« Yanıtla #12 : Ekim 05, 2008, 12:21:20 ÖÖ »
Alıntı
ORiJiNAL YAZARI : ßekir
Son günlerde kasıtlı olduguna kanaat getirdigimiz bazı davranışlarla karşı karşıyayız bu sebeple bilmeyenlere, duymayanlara, okumadım diyenlere bir hatırlatma babından toparlanmış bir vaziyette kurallarımızı birkezde buraya yazmak icap etti.

Radyodan çizilerek uzaklaştırma sebeplerinden önemli olan birkaçı.

1- Msn almak Msn vermek (sadece admin msnleri yazılabilir)

2- Site Reklamı Yapmak

3- İzinsiz hatim ve salavat dagıtmak "Yayındaki kardeşimizin müsaadesi alınmalı."

4- (Nick) Kullanıcı ismi site ismi ve msn adresi ile aynı olması.

5- Küfür etmek, sövmek, galiz tabirler kullanmak, saygısızca davranmak.

6- Bayanlara cok ozel sorular sormak yasaktır. "Özel sorular soracak kadar yakın tanınıyorsa iletişimi var demektirki o şekilde iletişim kurulmalı (Telefon, E-mail, MSN, Telgraf vs.)"

Radyomuzda ve sitemizde görev yapan kardeşlerimiz Allah Celle Celâluhu rızası için görev yapmaktadır.

7- Bu görevlerde gönüllülük esastır, yayın yapan kardeşimizin arşivi geniş olmayabilir bu sebeple eserlerin yayınlanması için zorlamaya gidilip sitrese sokulmaması gerekmektedir bunda ısrarlı olmak çizilerek uzaklaştırma sebebidir.

8- Olması hiç uygun olmayan fakat zaman zaman karşılaştıgımız nasıl müslümansın diyerek musluman insanları üzecek derecede MUSLUMANLIK yapanlar çizilir.

9- Kişisel problemler ve husumetlerin radyo ve site aracılıgı ile umuma neşrederek duyuranlar çizilerek uzaklaştırılırlar.

RADYOYA GİRİŞ YAPAN OKUSUN OKUMASIN BU KURALLARI KABUL ETMİŞ SAYILIR

YAYINDA BULUNAN DJ YAYININ KONROLUNDEN MESULDÜR.

Bizim-Radyo Yönetimi

Allah Celle Celâluhu razi olsun abi , birde sahsen benim önemsedigim nokta ise 10. Nokta olarak siyasi görüslerimizin radyoda tartisilmamasi.

Allah Celle Celâluhu yar ve yardimcimiz olsun ins.......
Efendimiz S.A.V Sefaatcimiz ilsun ins........

Çevrimdışı amazon58

• Yeni Üye
  • *
« Yanıtla #13 : Ekim 17, 2008, 04:10:19 ÖS »
s.a. öncelikle hayırlı yayınlar normal vebden girilen bi radyo olsa daha guzel olur ben dinleyemıyorum yukleme yetkım yokk aynı radyoya vebden de girilebilir elbette  :rolleyes:
Aus [FLASH]http://ZIEL-URL/*.swf[/FLASH] wird

Çevrimdışı kaptan-i derya

• Genel Yönetici
  • *
  • Kadir58
    • http://www.bizim-radyo.net
« Yanıtla #14 : Ekim 17, 2008, 04:52:46 ÖS »
o konuda bir arastirma yapacagim insallah amazon58 eger bir sonuc bulabilirsem bildiririm

:::... Sorularla İslâmiyet Ramazan Sayhifesi ...:::