Radyoya Girmek için Tıklayın. Yasal Uyarı Lütfen Dikkatli Okuyun. Hatm-i Şerife Katılmak Cüz Almak için Tıklayın. Radyoya Giremiyorum Sohbete Katılamıyorum Diyenler Yardım Almak İçin Tıklasın. Active-x yüklemek için tıklayın. Tavafulku Kur'an-ı Kerim okumak için tıklayın. Radyo ve Forumda Görevli olan ve olmak isteyen Kardeşlerimiz için Lütfen Tıklayın Okuyun. Radyo Kuralları Lütfen Dikkatli Okuyun.
:::... Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Mesaj Yazmak için Resme Tıklayın ...:::
Sloganımızı Bulmamıza Sende Yardımcı Ol, Tıkla.
:::... EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET ...:::

Gönderen Konu: • Flatcast Kayıtlı Nicklerde Değişiklikler Hakkında •  (Okunma sayısı 299 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ßekir

• Genel Yönetici
  • 8.000'den fazla mesajı var.
  • *
  • • Aşk Ölümcül Bir Hûlyadır •
    • :::... Bizim-Radyo ...:::
Flatcast'a kayıt olurken verilen e-posta adreslerinin bir çoğu geçersiz olduğu için Flatcast kayıt sistemini biraz değiştirdi. Artık üyelik için e-posta adresi vermeniz şart değil, yalnız yakında çıkacak olan Flatcast 5.2 sürümünde, e-posta üzeri aktif edilmemiş nicklerin altında çizgi olmayacak ve bu nickler bir süre sonra uyarısız silinecektir.

Eksik veya geçersiz e-posta adresli Nickler aktif edilene kadar bir nevi Nick Rezervasyonu oluyor.

Nicklerini sevenler ve hala bu nickleri kullanmak isteyenler http://www.flatcast.com 'dan üye girişi yaparak; Modify user record veya Ändern Sie Ihre persönlichen Daten üzeri geçerli bir e-posta versin.

Kaynak : Allaturkaa

Çevrimdışı incimercan

• Alışıyorum
  • *
  • efsunlu şimdilik
    • http://dinisiteler
• Flatcast Kayıtlı Nicklerde Değişiklikler Hakkında •
« Yanıtla #1 : Mayıs 19, 2009, 10:28:56 ÖS »

Bekir abi kardeşim diliyorum niklerin nerden kimden nasıl ne şekilde girilip neler yapıldığıda ortaya çıkaracak bi sistem kurulsun veya olsun selam ve dua ile hillkati nur emanet .ALLAH KERİMDİR .
incimercan

:::... Sorularla İslâmiyet Ramazan Sayhifesi ...:::