Radyoya Girmek için Tıklayın. Yasal Uyarı Lütfen Dikkatli Okuyun. Hatm-i Şerife Katılmak Cüz Almak için Tıklayın. Radyoya Giremiyorum Sohbete Katılamıyorum Diyenler Yardım Almak İçin Tıklasın. Active-x yüklemek için tıklayın. Tavafulku Kur'an-ı Kerim okumak için tıklayın. Radyo ve Forumda Görevli olan ve olmak isteyen Kardeşlerimiz için Lütfen Tıklayın Okuyun. Radyo Kuralları Lütfen Dikkatli Okuyun.
:::... Ramazan Bayramımız Mübarek Olsun Mesaj Yazmak için Resme Tıklayın ...:::
Sloganımızı Bulmamıza Sende Yardımcı Ol, Tıkla.
:::... EVET EVET EVET EVET EVET EVET EVET ...:::

Gönderen Konu: Bir Ayet-i Kerime  (Okunma sayısı 90 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı aysima-35

• Acemi Üye
  • *
    • aysima__@windowslive.com
Bir Ayet-i Kerime
« : Kasım 18, 2009, 03:34:30 ÖS »
Ey iman edenler;

Namaza kalktığınız zaman yüzlerinizi ve dirseklere kadar ellerinizi yıkayın, başlarınızı meshedin ve her iki topuğa kadar ayaklarınızı da. Eğer cünüpseniz temizlenin (gusül edin); eğer hasta veya yolculukta iseniz ya da biriniz ayak yolundan (hacet yerinden) gelmişse yahut kadınlara dokunmuşsanız da su bulamamışsanız bu durumda temiz bir toprakla teyemmüm edin (hafifçe) yüzlerinize ve ellerinize ondan sürün. Allah size güçlük çıkarmak istemez, ama sizi temizlemek ve üzerinizdeki nimeti tamamlamak ister. Umulur ki şükredersiniz.
« Son Düzenleme: Kasım 19, 2009, 08:28:04 ÖÖ Gönderen: dervis * »

Çevrimdışı dervis *

• Yönetici
  • 7.000'den fazla mesajı var.
  • *
  • • Dünya ßir Misafirhanedir •
    • ...::: bizim-radyo :::...
Ynt: Bir Ayet-i Kerime
« Yanıtla #1 : Kasım 19, 2009, 08:28:32 ÖÖ »
Allah Celle Celâluhu razı olsun inşâallah.

Mesleğimiz tefekkürdür, şefkattir, aczimizi kusurumuzu bilmektir.
Aynı zamanda aklın idrak etmediği çok hakikatleri kalbin gördüğünü bilmektir. Kalbi işletmektir.

YA BAKİ ENTEL BAKİ.
“İlahi Ente Maksudi“

:::... Sorularla İslâmiyet Ramazan Sayhifesi ...:::